Fotballstart med Umbro

Du kjenner det sikkert allerede. Kriblingen i kroppen etter å komme i gang med fotballsesongen. Alle de spennende kampene du har foran deg, all gledesrusen du skal få kjenne på, men også den totale skuffelsen. Fotball lar deg kjenne på hele følelsesregisteret i løpet av en sesong, enten du spiller i en breddeklubb eller toppklubb. Gjennom denne berg- og dalbanen av følelser er vi med deg. I tykt og i tynt.

Fotball er mere enn å ha det fineste målet, være den beste tekniske spilleren. Det handler om lagspill. Ha det gøy sammen. Stå sammen i oppturer og nedturer. Vi sørger for at klubben din har utstyret som skal til for at nettopp du skal prestere ditt beste på fotballbanen. Her er noen av produktene som vi i Umbro mener vil gjøre at du presterer best når sesongen er i gang.

 

 

Fotballstrømper i Merinoull

Fotballstrømpene er produsert med innsydd ull. Dette gjør at du holder deg varm på føttene på kalde vinterdager. Tett og behagelig passform.
Strømpene har god stretch og sitter bra rundt foten, noe som gjør at også leggskinn sitter bra i tøffe taklinger. Utrolig gode, komfortable og praktiske.

Core superundertøy

Umbro Core Superundertøy er et sett bestående av en teknisk topp, og en teknisk bukse. Begge deler har fukttransporterende og hurtigtørkende kvaliteter. Det er benyttet Flatlock-sømmer for en behagelig tekstur mot kroppen, og du finner ingen merkelapper som kan irritere huden, eller være i veien. Perfekt som innerste lag når temperaturen begynner å synke, og du skal løpe, gå på ski eller spille fotball.

 

Mundial Fluo Rubber

Dette er en slitesterk vinterball, laget i Umbro sin patenterte gummiblanding. Fotballen inneholder fluoriserende partikler, noe som gjør den svært synlig. mundial Fluo Rubber holder seg myk selv under svært kalde forhold, og er egnet for grus og kunstgressbaner.

VELOCITA

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.